Αριθμολογία 901 901 5361

Aνέκαθεν η αριθμολογία κέντριζε το ενδιαφέρον των ανθρώπων που προσπαθούσαν να κατανοήσουν με την ερμηνεία της τόσο το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον όσο και τις απλές καθημερινές δραστηριότητες τους. Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί, Αιγύπτιοι, Βαβυλώνιοι, Κινέζοι, Ινδοί, Έλληνες, Ρωμαίοι αντιλήφθηκαν τη σημασία της αριθμολογίας, κατάνοησαν τη σπουδαιότητα που είχε στη ζωή τους και τη μελέτησαν σε μια προσπάθεια να δουν τη ζωή τους κήτω απο μια διαφορετική οπτική γωνία έτσι ώστε να οργανώσουν τη ζωή τους πάνω σε νέες βάσεις ελπίζοντας σε απαντήσεις που διαφορετικά θα έμεναν στο σκοτάδι. Οι αριθμοί λοιπόν αποτέλεσαν την ασφαλή μέθοδο, το κλειδί που άνοιγε τις πόρτες σε ενα νέο κόσμο τόσο διαφορετικό απο αυτόν που γνώριζαν μέχρι τότε. Και αυτό γιατί απο την μια μεριά μπορούσαν να κατανοήσουν τους συνανθρώπους, να αντιληφθούν το κλίμα να ερμηνεύσουν καλυτερα τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις και στη συνέχεια έχοντας αξιολογήσει σωστά το χώρο τους μπορούσαν να στραφούν στο εσωτερικό τους, να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να αξιολογήσουν τις αδυναμίες και τις δυνατότητες τους, να δουν σωστά αυτό που πραγματικά θέλουν και αυτό που μπορούν και με τους κατάλληλους χειρισμούς να το αποκτήσουν. Η αριθμολογία ως κομμάτι της αστρολογίας λοιπόν ερμηνεύει με ασφάλεια την ανθρώπινη συμπεριφορά, βελτιώνει τη διαισθητική ικανότητα του νου να διεισδύσει σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης προσωπικότητας και να φέρει στην επιφάνεια επιθυμίες, σκέψεις και δυνατότητες που συχνά δεν τις γνωρίζαμε γιατι ειναι βαθειά κρυμμένες μέσα μας. Επομένως με τη χρήση της αριθμολογίας μπορούμε εύκολα και απλά να οργανώσουμε σε στέρεες βάσεις τη ζωή μας και να επιλέγουμε την κατάλληλη στιγμή για κάθε ενέργεια επαγγελματική, συναισθηματική, ερωτική. Αυτο συμβαίνει γιατι η αριθμολογία συνδέει το μικρόκοσμο με τον μακρόκοσμο και μας δείχνει την επίδραση των ουράνιων σωμάτων πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά.

ΑΜΖ χρέωση από σταθερό τηλέφωνο: 1,82 ευρώ/1' και από κινητό:1,98 ευρώ/1'. Γραμμή εξυπηρέτησης: 2106403090.

kafemanteia

Eσυ που αναζητάς: ΛΥΣΗ στα αδιέξοδα της ζωής, ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα ερωτήματα σου, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στα προβλήματα, μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ματιά στα αισθηματικά, στον γάμο, στον έρωτα, στα οικονομικα αδιέξοδα, τηλεφώνησε σε εμάς τώρα. Μαζι θα βρούμε το καλύτερο για σένα. Αυτο που σε εκφράζει με την συνδρομή της Aστρολογιας, της Αριθμολογίας, της Tαρωμαντειας, της Κρυσταλλομαντείας και της Ενόρασης

Μελλοντολογος 901 901 5361

Η Αριθμολογία μαζί με την χειρομαντεία και την καφεμαντεία αποτελεί ειδική επιστήμη η οποία μελετά τον συμβολισμό των αριθμών και προσπαθεί να ερμηνεύσει την προσωπικότητα του κάθε ατόμου ξεχωριστά αλλά και τις σχέσεις που συνάπτει με τους συνανθρώπους του. Οι αριθμοί από το 1 μέχρι το 9 συμβολίζουν της παγκόσμιες αρχές και σε ατομικό επίπεδο, αντιπροσωπεύουν της ατομικές ικανότητες που έχει ο καθένας μας. Μπορούν οι αριθμοί να επιρεάσουν την ζωή μας; Φυσικά και όχι μόνο μπορούν αλλά την επιρεάζουν καθημερινά. Ο καθένας από εμάς έχει 5 βασικούς αριθμούς στο αριθμολογικό του πορτρέτο και αυτοί είναι α) της πορείας της ζωής, β) της ψυχής, γ) της προσωπικότητας, δ) του πεπρωμένου, ε) της ωριμότητας.

kartes taro

Ζώδια

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερος
Υδροχόος
Ιχθύς

Τι είναι το ωροσκόπιο;

Το ωροσκόπιο στην αστρολογία είναι η γραφική αναπαράσταση του δικού μας ηλιακού συστήματος δείχνοντας τις ακριβείς θέσεις και αποστάσεις που έχουν οι πλανήτες μεταξύ τους. Οι αστρολόγοι υπολογίζουν το ωροσκόπιο με βάση την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα γέννησης ενός ανθρώπου. Οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός μας είναι μοναδικό όπως ακριβώς και τα δαχτυλικά μας αποτυπώματα αφού κάθε λεπτό γεννιέται και ένας διαφορετικός άνθρωπος.

Ονειροκρίτης

  1. Ημερήσιες προβλέψεις
  2. Ταρώ
  3. Χαρακτηριστικώ ζωδίων
  4. Ωροσκόπος

Ρήση έρωτα

Ζώδια και Σεξ - Πως η αστρολογία επιρεάζει της ερωτικές προτιμήσεις μας και μεταβάλλει την ερωτική μας ταυτότητα;

Γενέθλιος αριθμός

Αν γεννηθήκατε στης 5 Οκτωβρίου ο γενέθλιος αριθμός σας είναι το 5. Αν ο αριθμός είναι διψήφιος πρέπει να προσθέσετε τα ψηφία του ώστε να γίνει μονοψήφιος, πχ. 14 Απριλίου = 1+4=5. Το 5 είναι ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός σας. Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του γενέθλιο αριθμό ο οποίος επιρεάζει το μέλλον του. Υπολογίστε εύκολα τον δικό σας και πείτε τον στον ειδικό αστρολόγο μας για να σας ετοιμάσει το προσωπικό αστολόγιο σας.