Αστρολογικές Προβλέψεις 901 901 5360

Αστρολογία ειναι οι παραδόσεις και τα συστηματα που δείχνουν τη σχέση των ουρανιων σωμάτων με την ζωη του ανθρώπου. Η αστρολογία δεν πρέπει να συγχαίεται με την αστρονομία παρόλο που έχουν τις ίδιες ρίζες απο αρχαιότερους χρόνους. Το ζώδιο: δείχνει την εξωτερική, σωματική κατάσταση, την εμφάνιση, την αύρα, την υγεία. Ολα αυτα αντιστοιχούν στο σώμα. Τα στοιχεία αυτα επιτρέπουν στο άτομο να δραστηριοποιηθεί περισσότερο ή λιγότερο ενεργά και αντίστοιχα να γίνει αποδεκτό με θετικό ή αρνητικό τροπο απο το φιλικό ή κοινωνικο του περιβάλλον. Ο οροσκόπος: αντιστοιχεί στο πνεύμα. Εξηγεί τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ατόμου, μέσα απο την χαρα την λύπη την επιθετική ή παθητική στάση απέναντι στις καθημερινές καταστάσεις. Κατανοούμε την προσωπικότητα του ατόμου. Η Σελήνη: ερμηνεύει την εσωτερική έκφραση. Αποτελεί την θηλυκή πλευρά της ψυχής και αντίστοιχει στο συναίσθημα, την ευαισθησία και τη διαίσθηση. Ο Ήλιος: αντιστοιχεί στην αρσενική πλευρά της ψυχής. Είναι το εγώ, η ατομικότητα η εξατομίκευση η αυτο συναίσθηση, η συνείδηση. Δηλαδή όλα όσα αποτελούν την προσωπικότητα του ατόμου.

kafemanteia

Ο Ειδικός Σύμβουλος σου στην Αστρολογία θα σου απαντήσει σε όλες της ερωτήσεις που έχεις ώστε να είσαι προετοιμασμένος για το τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Θέλεις την εγκυρότερη αστρολογική πρόβλεψη! Τηλεφώνησε τώρα στο ☎ 901.901.5360 και θα μάθεις τι προβλέπουν τα άστρα για το δικο σου μέλλον. Ρώτησε τους ειδικούς για τα θέματα που σε απασχολούν και δεν βρίσκεις λύση.

Προβλέψεις μέσω Ενόρασης 901 901 5361

H Ενόραση είναι ένα απο τα δυσκολότερα προβλήματα με το οποίο έχουν ασχοληθεί πολλοί ερευνητές αιώνες τώρα. Πρόκειται για χάρισμα ή για ικανότητα?. Υπάρχει μια επιπλέον ομάδα ανθρώπων προικισμενων η οποία με την άσκηση έχει αποκτήσει συγκεκριμένες ικανότητες. Η Ενόραση συχνά ταυτίζεται με την τηλεπαθεια ή μπερδεύεται με την διαίσθηση. Τι ειναι τελικά η Ενόραση; Μπορεί να ταυτιστεί με τις άλλες έννοιες. Εμείς θα λέγαμε ότι πρόκειται για το ανώτατο επίπεδο στο οποίο μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος μέσα απο σκληρή συνεχή και απεριόριστη πνευματική εξάσκηση και βεβαίως έχοντας και απαραίτητη προϋπόθεση την καθαρότητα της ψυχής και την αγνότητα του πνεύματος. Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ζει μέσα στην σκληρή πραγματικότητα της ζωής και όχι απομονωμένος σε κάποιο μοναστήρι. Δηλαδή πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, να επιβληθεί στα πάθη της θνητής ύπαρξης και να κατακτήσει την θέωση. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι όσο πιο πολύ εχει κάποιος εξασκηθεί τόσο πιο ολοκληρωμένη βλέπει την κοινωνική πραγματικότητα. Στο Λονδίνο δε, στα τέλη του 19ου αιώνα ιδρύθηκε η κοινωνία ψυχικών ερευνών (society for psychical research) η οποια ξεσκεπασε πολλές απάτες μέσα απο την πειραματική μελέτη των φαινομένων της διορασης σε συνθήκες εργαστηρίων. Η αριθμολογία επιρεάζει την καθημερινή ζωή των ανθρώπων και είναι καλό να μπορούμε έγκαρια να αντιληφθούμε τα οφέλη της.

kartes taro

Ζώδια

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερος
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ειδικός Σύμβουλος σου στην Ενόραση

Θέλω πρόβλεψη με μια εσωτερική ματιά! Τηλεφώνησε τώρα στο 901.901.5361

Ονειροκρίτης

  1. Αστρολογικές προβλέψεις
  2. Κάρτες Ταρώ
  3. Ενόραση
  4. Ωροσκόπος

Είπαν για εμάς...

Βρήκα ακριβώς ότι αναζητούσα. Η ευγένια τους, δε! Έχω να το λέω. Μπράβο σας συνεχίστε να μας στηρίζετε με τις προβλέψεις σας. Όλγα Δ.

Τα αισθηματικά μου έγιναν έτσι όπως πάντα τα ήθελα απλά ακολουθώντας τις εξαιρετικές και κατανοητές προβλέψεις της ομάδας. Σας ευχαριστώ! Ελένη Ρ.

Στην αρχή ήμουν δύσπιστος αλλά οι προβλέψεις του χειρομάντη και οι συμβουλές της ομάδας σε σημαντικά θέματα για τα οποία τους συμβούλεύτηκα με έκαναν να αλλάξω εντελώς την άποψή μου! Συνεχίστε την καλή δουλειά! Στράτος Μ.