Χειρομαντεία - Καφεμαντεία 901 901 5361

Η Χειρομαντεία εξασκείτε από τα πανάρχαια χρόνια και βασίζεται στο γεγονός ότι οι ο κάθε άνρωπος έχει μοναδικές γραμμές στα χέρια του, η οποίες δεν ταιριάζουν με κανενός άλλου. Ένας έμπειρος χειρομάντης μπορεί να δεί μέσα από αυτές τις γραμμές και την υφή του δέρματος το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον κάθε ανθρώπου όπως αυτό είναι καταγεγραμμένο από την μοίρα.

ΑΜΖ χρέωση από σταθερό τηλέφωνο: 1,82 ευρώ/1' και από κινητό:1,98 ευρώ/1'. Γραμμή εξυπηρέτησης: 2106403090.

kafemanteia

Η ζώνη της Αφροδίτης αρχίζει από τον δείχτη και στο δεύτερο δάκτυλο και αγκαλιάζει το όρος του Κρόνου και του Ήλιου και τελειώνει στο τρίτο δάχτυλο. Η παρουσία αυτής της γραμμή δείχνει ατομική ευαισθησία και ενασχόληση με διανοητική εργασία και ποιητικές ανησυχίες. Αν η γραμμή φτάνει ως το όρος του Ερμή αυτό δείχνει ενδιαφέρον για μελέτη του αποκρυφισμου. Η βασική σημασία της ύπαρξης της ζώνης της Αφροδίτης είναι η αναζήτηση της χαράς. Εκτός από την βασική αυτή γραμμή, σε μερικά χέρια βλέπουμε και την γραμμή της τύχης που αρχίζει από το μέσον της παλάμης και τελειώνει στο όρος του ήλιου. Άνθρωποι με την γραμμή της τύχης στα χέρια τους μπορούν να δοκιμάζουν να παίζουν τυχερά παιχνίδια αφού έχουν προδιάθεση για κέρδη.

Η γραμμή της τύχης 901 901 5361

Η γραμμή της τύχης μπορεί να ξεκινά από διαφορετικά σημεία, όμως πάντα κατευθύνεται προς το Όρος του Ήλιου. Όταν είναι καθαρή, ευθεία και βαθιά χαραγμένη φανερώνει καλοτυχία στον κατοχο της. Αν υπάρχουν περισσότερες από μια γραμμές τότε έχουμε να κάνουμε με ένα πρόσωπο το οποίο έχει πολύ μεγάλο ταλέντο και ικανότητες. Αν αυτή η γραμμή απουσιάζει από το χέρι, το άτομο αυτό θα είναι δυστυχισμένο. Αν η Γραμμή της Τύχης ξεκινά από το Όρος της Σελήνης αυτό δείχνει ότι το πρόσωπο είναι μαγνήτης για της γυναίκες και εύκολα θα της κατακτά. Η ερωτική του ζωή θα είναι πλούσια και δύσκολα θα μένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα με την ίδια γυναίκα. Η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει στο να διατηρήσεις τον γάμο σου.

kartes taro

Ζώδια

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερος
Υδροχόος
Ιχθύς

Η γραμμή του γάμου

Όταν η γραμμή του Γάμου είναι βαθιά χαραγμένη και χωρίς διακοπές αυτό σημαίει ότι το άτομο θα έχει μεγάλη επιτυχία με το αντίθετο φύλο. Αν είναι άνδρας θα είναι Δον Ζουάν, αν είναι γυναίκα θα είναι Femme Fatale. Όταν η Γραμμή του Γάμου χωρίζεται σε δυο σχηματίζοντας διχάλα, υπάρχει κίνδυνος διαζυγίου και ο γάμος θέλει προσοχή. Αν υπάρχουν δυο γραμμές γάμου, τότε να είστε έτοιμοι για παράλληλο δεύτερο δεσμο και συχνές εξωσυγυγικές σχέσεις. Η αριθμολογία επιρεάζει την ζωή μας και όσο περισσότρεα πράγματα γνωρίζουμε για αυτήν τόσο πιο προετιμασμένοι είμαστε για το μέλλον μας.

Ονειροκρίτης

  1. Ημερήσιες προβλέψεις
  2. Ταρώ
  3. Χαρακτηριστικώ ζωδίων
  4. Ωροσκόπος

Τι λένε τα άστρα για τη σχέση σου;

Μάθε αν ταιριάζουν τα ζώδια σας. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας; Η ερωτική αστρολογία μας θα σου δώσει της απαντήσεις.

Το βραχιόλι

Το βραχιόλι βρίσκετε στην ρίζα της παλάμης και αποτελείται από πολλές γραμμές στον καρπό. Αν είναι χαραγμένο έντονα αυτό συμαίνει μακροχρόνιας και δημιουργική ζωής. Αν υπάρχουν γραμμές που ξεκινούν από το Βραχιόλι και φτάνουν ως το Όρος της Σελήνης συμαίνει ότι θα κάνετε πολλά ταξίδια. Πολύ σπάνια θα βρείτε σε ένα χέρι τρία καλοσχηματισμένα "βραχιόλια". Η ύπαρξη τους δείχνει εξαιρετικά τυχερό άνθρωπο ο οποίος θα έχει μακροχρόνια ζωή γεμάτη υγεία. Στα περισσότερα χέρια υπάρχει μόνο ένα βραχιόλι.